🐠 اجزای غذایی در ساخت جیره غذای ابزیان به دسته های زیر تقسیم بندی میشوند:
۱- علوفه ها
۲- بقولات شامل شبدر، یونجه، بادام زمینی، نخود، سویا، عدس، لوبیا
۳- میوه ها و سبزیجات خشک شده
۴- گیاهان ریشه ای شامل سیب زمینی، هویج، کنگر
۵- غلات شامل ذرت، جو، گندم، برنج، سبوس برنج و گندم، گلوتن ذرت و گندم
۶- کنجاله دانه های روغنی شامل سویا، کلزا، گلرنگ، تخم پنبه، تخم افتابگردان، بادام زمینی، تخم کتان، کنجد، نارگیل
۷- پودرهای حیوانی شامل پودر گوشت دام، پودر گوشت مرغ، پودر ماهی، پودر میگو، پودر خون، پودر پر مرغ، پودر شیر خشک، پودر اب پنیر، پودر جوجه یا تخم مرغ، پودر کرم میلورم
۸- سایر مواد غذایی شامل ملاس نیشکر و چغندر، جلبک، گیاهان دریایی، سلولز، ضایعات شکر، مخمر ابجو
۹- افزودنی ها شامل همبندها، انتی اکسیدان ها، نگهدارنده ها، جاذب ها، رنگدانه ها، انتی بیوتیک ها، هورمون ها، پروبیوتیک ها