مهدانه البرز / 🐦 آموزش پرورش بلدرچین

۸۹- ترکیب درصد گوشت بلدرچین (سینه، پا، گردن، دل، سنگدان، جگر و چربی)

ترکیب درصد بخش‌های مختلف بدن بلدرچین می‌تواند بسته به اندازه و نژاد دقیقاً متفاوت باشد، اما به طور کلی، توزیع تقریبی بخش‌های مختلف به شرح زیر است:

۱. سینه: سینه بلدرچین بیشترین بخش گوشت را دارد و حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد وزن کل گوشت را تشکیل می‌دهد.

۲. پاها: پاهای بلدرچین معمولاً حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از وزن کل گوشت را تشکیل می‌دهند.

۳. گردن: گردن بلدرچین نسبتاً کوچک است و درصد کمی از گوشت را تشکیل می‌دهد، معمولاً حدود ۵ درصد یا کمتر.

۴. دل: دل، حدود ۲ تا ۳ درصد از وزن کل را تشکیل می‌دهد.

۵. سنگدان: سنگدان نیز معمولاً در حدود ۳ تا ۴ درصد از وزن کل را تشکیل می‌دهد.

6. جگر: جگر بلدرچین می‌تواند حدود ۲ تا ۳ درصد از وزن کل را تشکیل دهد.

۷. چربی: به دلیل کم‌چربی بودن بلدرچین، چربی معمولاً درصد کمتری را به خود اختصاص می‌دهد و به‌ویژه در نواحی نزدیک به پوست متمرکز است.

این ارقام تقریباً میانگین هستند و ممکن است بسته به عوامل متعددی مانند روش پرورش و تغذیه متفاوت باشند.

افزودن نظر

  • نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود.
برای ثبت نظر باید در سایت عضو شوید.

چرا مهدانه البرز؟!

ما در مهدانه البرز سعی کردیم بهترین باشیم و حالا در آستانه یک سالگی سایت...

4329 تعداد مشتریان
4537 تعداد سفارشات
385,673,367 تومان پاداش باشگاه مشتریان
359 تعداد محصولات
تمامی حقوق سایت برای مهدانه البرز محفوظ می باشد.