🐟 ضریب تبدیل از مهمترین ویژگی های خوراک ماهی قزل الا میباشد، هرچه میزان ضریب تبدیل پایین تر باشد خوراک از مرغوبیت بالاتری برخوردار است و باعث کاهش مدت زمان پرورش ماهی قزل الا خواهد شد. معمولا در ماهی قزل الا و سالمون هرچه مقدار پودر ماهی به عدد ۴٠ درصد نزدیکتر باشد به دلیل جذب بالای پروتئین گوشت ماهی و اناتومی ماهی قزل الا با این ماده اولیه ضریب تبدیل پایین تر خواهد امد که مطلوب است، از دیگر مواردی که اثر خیلی زیادی در ضریب بهتر غذایی دارد استفاده از مکمل های کامل، اسید آمینه ها، ماده معدنی فسفر، انزیم های غذایی، پروبیوتیک ها و غیره میباشد که شرکت تولیدی غذای باید ان ها را در جیره خود لحاظ کند تا پرورش دهنده بهترین بازدهی را در پایان پرورش کسب کند. میزان ضریب تبدیل غذای ماهی قزل الا ۱ تا ۱.۵ میباشد و به طور میانگین ۱.۲ بوده یعنی به ازای هر ۱۲٠٠ گرم مصرف خوراک پرورش دهنده در نهایت باید ۱٠٠٠ گرم لاشه از مزرعه برداشت کند.