۱. ایستگاه ضدعفونی وسایل نقلیه: نصب تجهیزات و مواد ضدعفونیکننده در ورودی فارم برای ضدعفونی وسایل نقلیه قبل از ورود به محوطه.
۲. پایش و کنترل دسترسی: ایجاد ایستگاه کنترل برای ثبت ورود و خروج افراد و تجهیزات به منظور رعایت اصول بهداشتی و ایمنی.
۳. حوضچه ضدعفونی کفش و چکمه: تعبیه حوضچههایی حاوی محلولهای ضدعفونیکننده برای پاکسازی کفشها و چکمههای افرادی که وارد فارم میشوند.
۴. اتاق تغییر لباس: فراهمسازی مکانی برای تعویض لباس و کفش، با تجهیزات لازم برای نگهداری و شستوشوی لباسهای کاری و بهداشتی.
۵. واحد شستوشوی دست: نصب سینکهای شستوشوی دست با صابون ضدباکتری و حولههای یکبارمصرف در ورودی برای اطمینان از بهداشت فردی.
۶. علائم و دستورالعملهای بهداشتی: نصب تابلوها و علائم راهنمایی در ورودی برای اطلاعرسانی و آموزش افراد در مورد الزامات بهداشتی و اقدامات لازم.
۷. کنترل آفات و جوندگان: پیادهسازی سیستمهای کنترل آفات در اطراف ورودی برای کاهش خطر ورود عوامل بیماریزا به فارم.
۸. نظارت و گزارشدهی: ایجاد سیستم برای نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و ثبت و گزارش هر گونه تخلف یا مشکل بهداشتی.
۹. امکانات ضدعفونی تجهیزات: تجهیزاتی برای شستوشو و ضدعفونی ابزار و تجهیزات کشاورزی و دامپزشکی پیش از ورود به محیط فارم.
۱۰. پرسنل متخصص بهداشت: حضور پرسنل متخصص برای نظارت بر اجرای دقیق پروتکلهای بهداشتی و ارائه آموزشهای لازم به کارکنان و بازدیدکنندگان.