مهدانه البرز / 🐠 آموزش پرورش ماهی کپور

۱۳- نقش هوادهی و اکسیژن رسانی در پرورش ماهی کپور

🐠 لازم به ذکر است که ماهی کپور برای زنده ماندن نیازی به اکسیژن تجهیزات هوادهی نداشته و اب تازه ماهیانه برای نگهداری ماهی کافیست، بهترین میزان اکسیژن برای کپور ماهیان ۵ الی ۶ میلی گرم در لیتر است و این میزان نبایستی از ۲ میلی گرم در لیتر کمتر شود، این نوع ماهی برای رشد کافی و وزن گیری مناسب در طول دوره پرورش نیاز به اکسیژن رسانی مناسب و استفاده از تجهیزات اکسیژن رسان مانند اسپلش، سوپر اسپلش و ایرجت (تا عمق ۲ متر) و بلوئر دیفیوزر (عمق بیش از ۲ متر) دارد، در صورت عدم استفاده از این تجهیزات ماهی رشد کافی و مناسب نخواهد داشت و دچار بیماری های مختلف خواهد شد.

🐠 دستگاه های اسپلش و سوپر اسپلش به صورت پروانه ای و سطحی (حداکثر تا ۲ متر) و دستگاه های ایرجت و بلوئر دیفیوزر به صورت تزریقی و برای عمق های بالاتر (بیش از ۲ متر) به اب استخر اکسیژن رسانی میکنند. اضافه کردن برج هواده قبل از ورودی استخر به اکسیژن رسانی به استخر در هنگام ورود اب کمک میکند. 

🐠 چنانچه ماهی کپور در طول دوره پرورش دچار کمبود اکسیژن شود تقریبا تمامی ماهیان استخر به یکباره برای گرفتن اکسیژن به سطح اب می ایند و دهانشان را باز و بسته میکنند و در صورت غذا دهی تغذیه نمیکنند. در چنین شرایطی باید سریعترین راهکارها را همانند موارد پایین برای اکسیژن رسانی به اب انجام دهید. 

۱- اضافه کردن اب تازه تا جایگزین اب کم اکسیژن شود و در صورت داشتن تجهیزات هوادهی ان ها را روشن کرده تا ماهی ها به حالت نرمال بازگردند. 

۲- چنانچه غذادهی و یا کوددهی را همچنان انجام میدهید باید تا برگشت حالت طبیعی ماهیان از غذادهی و کوددهی به استخر خودداری کنید. 

افزودن نظر

  • نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود.
برای ثبت نظر باید در سایت عضو شوید.

چرا مهدانه البرز؟!

ما در مهدانه البرز سعی کردیم بهترین باشیم و حالا در آستانه یک سالگی سایت...

4041 تعداد مشتریان
4111 تعداد سفارشات
367,900,953 تومان پاداش باشگاه مشتریان
301 تعداد محصولات
تمامی حقوق سایت برای مهدانه البرز محفوظ می باشد.