استفاده از پروبیوتیکها در پرورش میگو برای پیشگیری از بیماریها بسیار مورد توجه است. پروبیوتیکها میتوانند باعث افزایش مقاومت میگو در برابر بیماریها شوند . آنها همچنین میتوانند از رشد باکتریهای مضر مانند سالمونلا و ای کولی جلوگیری کنند . استفاده از پروبیوتیکها به عنوان یکی از اقدامات مدیریتی مهم برای پیشگیری و کنترل بیماریهایی مانند AHPND در میگو پیشنهاد شده است . مطالعات نشان دادهاند که پروبیوتیکها میتوانند در کنترل بیماریهای ناشی از باکتریهایی مانند ویبریو موثر باشند . این مواد با تقویت سیستم ایمنی میگو، که به طور طبیعی حافظه ضعیفی دارد، به آمادگی بیشتر آن برای مقابله با عوامل بیماریزا کمک میکنند . علاوه بر اثرات بر سلامت میگو، پروبیوتیکها با تجزیه مواد آلی در محیط استخر، کیفیت آب را نیز بهبود میبخشند . بلع باکتریهای پروبیوتیک موجود در محیط استخر توسط لاروهای میگو نیز میتواند در تحریک سیستم ایمنی آنها نقش داشته باشد . استفاده از پروبیوتیک در تغذیه میگو به افزایش ایمنی و حفظ محیط زیست کمک میکند . طرحهایی نیز برای تولید پروبیوتیک به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع بیماریها و کاهش تلفات در مزارع میگو در حال اجرا هستند .