دمای آب تأثیر مستقیم و قابل توجهی بر میزان مصرف خوراک و تغذیه میگو دارد . میگوها در محدوده دمایی خاصی، مصرف غذای بهینه و رشد مناسبی دارند.
* دمای بهینه: برای میگوی آب شیرین، دمای مناسب برای رشد و تغذیه بین 26 تا 30 درجه سانتیگراد گزارش شده است . محدوده 22 تا 28 درجه سانتیگراد نیز برای برخی شرایط ذکر شده است .
* کاهش دما: با کاهش دما از حد بهینه (مثلاً پایینتر از 23 درجه سانتیگراد)، میزان تغذیه و بازده غذایی کاهش مییابد . به طور خاص، گزارش شده است که با کاهش 1 درجه سانتیگرادی دمای آب، جذب غذا توسط میگو 5 تا 10 درصد کاهش مییابد . بنابراین، در زمان کاهش دمای آب، میزان غذای داده شده به استخر باید کاهش یابد .
* افزایش دما: اگر دمای آب از حد بهینه بالاتر رود (مثلاً بالاتر از 32 درجه سانتیگراد)، اگرچه ممکن است تغذیه افزایش یابد، اما دفعات میگو نیز افزایش مییابد که نشاندهنده استرس یا عدم بهرهوری مناسب است . در زمان افزایش دمای آب نیز توصیه میشود میزان غذای داده شده کاهش یابد .
به طور کلی، مدیریت تغذیه میگو وابسته به حفظ کیفیت آب است و دما یکی از عوامل کلیدی در این زمینه محسوب میشود . در شرایطی که دمای آب خارج از محدوده بهینه است، کاهش میزان غذا تا زمان بهبود شرایط توصیه میشود .