مقدار پروتئین در گلوتن ذرت معمولاً بین 60 تا 70 درصد است. گلوتن ذرت به دلیل محتوای بالای پروتئین خود، بهویژه در صنایع خوراک دام و طیور استفاده میشود تا به عنوان منبعی متمرکز از پروتئین در جیره غذایی عمل کند.
مقدار پروتئین در گلوتن ذرت معمولاً بین 60 تا 70 درصد است. گلوتن ذرت به دلیل محتوای بالای پروتئین خود، بهویژه در صنایع خوراک دام و طیور استفاده میشود تا به عنوان منبعی متمرکز از پروتئین در جیره غذایی عمل کند.
ما در مهدانه البرز سعی کردیم بهترین باشیم و حالا در آستانه یک سالگی سایت...