روغن ماهی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ است. به طور کلی، مقدار اسیدهای چرب امگا-۳ در روغن ماهی معمولاً بین ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیگرم در هر قاشق غذاخوری (تقریباً ۱۵ میلیلیتر) متغیر است. این مقادیر بسته به نوع ماهی و فرآیند استخراج ممکن است متفاوت باشد.
در مورد اسیدهای چرب امگا-۶، روغن ماهی به طور کلی مقدار کمتری از این نوع اسیدهای چرب دارد. نسبت امگا-۶ به امگا-۳ در روغن ماهی معمولاً پایین است و به همین خاطر، روغن ماهی به عنوان منبع خوبی برای تأمین امگا-۳ به شمار میآید. برای مثال، در بسیاری از روغنهای ماهی، نسبت ممکن است به تقریباً ۱:۵ یا حتی کمتر برسد.
اگر نیاز به اطلاعات دقیقتری دارید، بهتر است به برچسب تغذیهای محصول خاصی که در نظر دارید مراجعه کنید.