مهدانه البرز / 🐟 آموزش جیره نویسی غذای آبزیان

۵- عادت های غذایی انواع آبزیان

🐠 ابزیان بر اساس نوع تغذیه به دسته های گیاهخواران، گوشتخواران و همه چیز خوران دسته بندی میشوند. نوع مواد اولیه به کار رفته در جیره باید متناسب با نوع دستگاه گوارش ابزی باشد تا ابزی در طول پرورش دچار بیماری و تلفات نشود. به طور مثال گونه های گیاهخوار، همه چیزخوار، گرمابی و اب شیرین مانند کپور، تیلاپیا و میگو در مقایسه با گونه های گوشتخوار، سردابی و دریایی مانند قزل الا از کربوهیدرات موجود در جیره به صورت بهتری استفاده میکنند و توانایی بالاتری جهت مصرف کربوهیدرات دارند و توانایی هضم تا ۴۵ درصد از کربوهیدرات در جیره را دارا میباشند همچنین این دسته از ماهیان قابلیت تا ۲۵ درصد قند را در سیستم گوارش خود دارند در حالی که ماهیان گوشتخوار سردابی حداکثر تا ۱۵ درصد قند را میتوانند هضم و جذب کنند و انرژی غذایی خود را از چربی های جیره دریافت میکنند. 

افزودن نظر

  • نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود.
برای ثبت نظر باید در سایت عضو شوید.

چرا مهدانه البرز؟!

ما در مهدانه البرز سعی کردیم بهترین باشیم و حالا در آستانه یک سالگی سایت...

4044 تعداد مشتریان
4115 تعداد سفارشات
367,915,238 تومان پاداش باشگاه مشتریان
301 تعداد محصولات
تمامی حقوق سایت برای مهدانه البرز محفوظ می باشد.