مهدانه البرز / 🐟 آموزش جیره نویسی غذای آبزیان

۴- انواع گونه ابزیان بر اساس تغذیه

🐠  به طور کلی تغذیه آبزیان شامل تغذیه ماهیان، تغذیه سخت پوستان، تغذیه نرم تنان و تغذیه ماهیان زینتی میباشد. از طرفی ماهیان به دو دسته سردابی و گرمابی تقسیم میشوند که نوع تغذیه این دو گونه با هم متفاوت میباشند: 

🐠 تغذیه ماهیان گرمابی: پرورش ماهیان گرمابی به صورت توام و چهارگونه ای شامل کپور معمولی، کپور علفخوار (آمور)، کپور نقره ای (فیتوفاگ) و کپور سرگنده (بیگهد) و همچنین تیلاپیا میباشد، ماهی های کپور نقره ای و کپور سرگنده به ترتیب از فیتوپلانکتون های گیاهی و زئو پلانکتون های جانوری استفاده میکنند که با کوددهی به استخر، این بخش از تغذیه ماهیان تامین میشود ولی استفاده از غذای دستی به ماهیان کپور معمولی، کپور علفخوار و تیلاپیا الزامی است. 

🐠 تغذیه ماهیان سردابی: در طبیعت ماهیان سردابی یا ازاد ماهیان از نرمتنان، حشرات، ابزیان و سخت پوستان کوچک تغذیه میکنند. احتیاجات تغذیه ای ماهی با افزایش وزن ان ها تغییر میکند به همین دلیل هنگام جیره نویسی باید به ان ها توجه شود.

🐠 جیره ماهی گرمابی و سردابی به ۴ دسته تقسیم میشود: 

۱- جیره اغازین (S): با میزان پروتئین ۳۵ تا ۴٠ درصد برای ماهیان ۱ تا ۲۵ گرم گرمابی و ۴۵ تا ۵٠ درصد برای ماهیان ۱ تا ۱۵ گرم سردابی. 

۲- جیره رشد (F): با میزان پروتئین ۳٠ تا ۳۵ درصد برای ماهیان ۲۵ تا ۱٠٠ گرم گرمابی و ۴٠ تا ۴۵ درصد برای ماهیان ۱۵ تا ۵٠ گرم سردابی. 

۳- جیره پرواری (G): با میزان پروتئین ۲۵ تا ۳٠ درصد برای ماهیان ۱٠٠ گرم به بالای گرمابی و ۳۵ تا ۴٠ درصد برای ماهیان ۵٠ گرم به بالای سردابی. 

۴- جیره مولد (B): با میزان پروتئین ۳٠ تا ۳۵ درصد برای ماهیان مولد گرمابی و ۴٠ تا ۴۵ درصد برای ماهیان مولد سردابی. 

افزودن نظر

  • نظر شما بعد از تایید نمایش داده می‌شود.
برای ثبت نظر باید در سایت عضو شوید.

چرا مهدانه البرز؟

در مهدانه البرز با تکیه بر کیفیت و رضایت مشتریان، بهترین خدمات را ارائه می‌دهیم. مفتخریم به این دستاوردهای ارزشمند.

6573 تعداد مشتریان
7658 تعداد سفارشات
595,779,371 تومان پاداش باشگاه مشتریان
507 تعداد محصولات
ساخته شده با عشق MrezaN