با توجه به نتایج جستجوی انجام شده، اطلاعات مستقیمی در مورد مقایسه مزایا و معایب روشهای برداشت کامل (یکباره) در مقابل برداشت جزئی (مرحلهای یا تدریجی) برای میگوی پرورشی ارائه نشده است.
با این حال، برخی نکات کلی از نتایج استخراج میشود:
* برداشت میگو از دریاها و آبزیپروری میتواند اکوسیستمهای دریایی را تحت تأثیر قرار دهد .
* برداشت و جابجایی میگوی پرورشی نیازمند رعایت نیازمندیهای بهداشتی و فنی خاصی است .
* دمای آب در فرآوری میگو بسیار مهم است و آب گرم میتواند میگو را بپزد .
برای پاسخ دقیق به این سوال، نیاز به اطلاعات تخصصیتر در زمینه مدیریت استخرهای پرورش میگو داریم که در نتایج جستجوی فعلی موجود نیست. معمولاً انتخاب بین برداشت کامل و جزئی به عواملی مانند نوع سیستم پرورش، اندازه استخر، هدف بازار، وضعیت سلامت میگوها و مدیریت غذا بستگی دارد.